Over ons Uurrooster Inschrijving / Prijs Prikbord Contact
Bel nu! Kom naar onze proefles!

Vrijdagavond is dansavond

Bij Dancepoint ben je iedere vrijdagavond welkom voor een dansavond. Je hoeft dus thuis niet alle meubels opzij te schuiven om je dansles te oefenen. De dansavonden staan garant voor een gezellige avond uit in een unieke sfeer met muziek in verschillende stijlen.

Voor zowel leden als niet-leden

De grote dansvloer van Dancepoint biedt genoeg ruimte voor iedereen die wil stijldansen en ook om gewoon eens de beentjes los te gooien. Naast dat je bij Dancepoint vaak je vrienden ontmoet en veel nieuwe vrienden leert kennen, kan je iedere week zowel je les inoefenen als gewoon langskomen om pintje te pakken met je vrienden. De dansavonden bij Dancepoint zijn gratis voor leden. Wil je graag eens langskomen en de sfeer opsnuiven? Dan betaal je als niet-lid €4 inkom of neem je een jaarabonnement van €99.

Ook voor special events

De dansavond op vrijdag is niet het enige evenement dat plaatsvindt bij Dancepoint. Er worden regelmatig special events georganiseerd. Denk aan een themaparty, maar ook fantastische demonstraties en shows. Benieuwd? Neem een kijkje naar het prikbord op de website.

Kom langs en dans!

Dancepoint heet je iedere vrijdag van harte welkom op de dansvloer. Dans met de Tango, de Rumba of de Cha Cha Cha het weekend in. De dansavond start om 20u30 en eindigt om 23u00. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Bel dan gerust naar 03/645.45.47 of vul ons contactformulier in.

Dansavond Dansavond Dansavond

Facebook icon