Over ons Uurrooster Inschrijving / Prijs Prikbord Contact
Bel nu! Kom naar onze proefles!

Op een speelse manier dansen met kinderdans

Disney Channel, leuke dansclips en andere kinderprogramma’s zijn een enorme drive voor kinderen om te starten met kinderdans. Wil jij jouw kind(eren) inschrijven voor kinderdanslessen in Antwerpen? Door te kiezen voor de lessen van Dancepoint, leren kinderen op een speelse manier omgaan met leeftijdsgenoten, muziek en dans. Heb jij al zin om je kleine spruit zijn eerste dansstapjes te zien zetten?

Waarom kiezen voor kinderdans?

Er zijn verschillende redenen om voor kinderdans bij Dancepoint in Antwerpen te kiezen. Allereerst beleven de allerkleinsten enorm veel plezier aan kinderdans. Daarnaast stimuleren de lessen de sociale ontwikkeling van het kind en dragen ze bij aan de muzikale vorming. Ook bevordert dansen de motorische en creatieve ontwikkeling van kinderen. Bovendien verbetert dansen zowel de lichaamshouding als de coördinatie van het kind en is het een goede training voor het geheugen en de concentratie. Klaar om met je kind de eerste danspasjes te leren?

Vlotte danschoreo’s staan centraal bij kinderdans

Tijdens onze lessen leren kinderen telkens vlotte danschoreo’s, die er vaak voor zorgen dat de kinderen openbloeien op jonge leeftijd. En dit telkens op leuke muziek die zij graag horen. Tijdens kinderdans in Antwerpen leren de kids ‘Streetdance’. Dit is de noemer van een heel aantal dansstijlen, die de basis vormen om daarna eventueel over te stappen op hip hop.

Laat jouw kinderen dansen

Danst jouw dochter met haar vriendinnetjes de hele dag door of beweegt jouw zoon het liefst op de nieuwste kinderhits? Schrijf jouw kind(eren) in voor kinderdans bij Dancepoint in Antwerpen, district Merksem, en laat hen dansen! Als je op voorhand vragen hebt of meer informatie wilt, dan kan je het contactformulier invullen of bel je naar 03/645.45.47.

Kinderdans Kinderdans Kinderdans

Facebook icon