Over ons Uurrooster Inschrijving / Prijs Prikbord Contact
Bel nu! Kom naar onze proefles!

Koppeldansen voor beginners en gevorderden

Voor koppeldansen in Antwerpen moet je zeker bij Dancepoint zijn. Tijdens deze cursus zorgen wij ervoor dat je voortaan niet meer op je stoel wilt blijven zitten. Met hedendaagse muziek, leren wij je op een vlotte manier én met persoonlijke begeleiding de populairste koppeldansen. Klaar om je dansbenen boven te halen?

Leer tijdens danslessen voor koppels verschillende koppeldansen

Tijdens danslessen voor koppels bij Dancepoint in Antwerpen leren jij en jouw danspartner verschillende koppeldansen. Denk hierbij aan jive, swing, salsa, bachata en tango. In de eerste drie graden leren wij je de basisbeginselen van de populairste dansen. Altijd met leuke combinaties en figuren. Onze ervaren en gekwalificeerde dansdocenten leren jullie stap per stap alle leuke koppeldansen van het moment. Heb je al danservaring en kom je als gevorderde danser van een andere dansschool? Dan mag je je meteen inschrijven in een gevorderde cursus.

Wedstrijdparen draaien mee in de wereldtop

Naast dat je bij Dancepoint in Antwerpen terechtkunt voor koppeldansen, leiden we ook wedstrijdparen op. Wedstrijdparen nemen doorgaans privélessen en ontvangen persoonlijke begeleiding van ervaren dansdocenten. De dansparen van Dancepoint draaien volop mee in de wereldtop.

Kom naar de gratis proefles en dansavond

Start de cursus opnieuw? Kom dan rechtstreeks naar de eerste les en dans een gratis proefles mee. Als je single bent en geen vaste danspartner hebt, dan helpen wij je graag bij het vinden van een geschikte partner tijdens de eerste les. Bovendien is er iedere vrijdag een gratis dansavond waar jij en jouw danspartner jullie laatste nieuwe dansen kunnen oefenen en tonen.

Zien we jou binnenkort?

Kijk jij al uit naar de danslessen voor koppels? Schrijf je in voor de koppeldans bij Dancepoint in Antwerpen. Controleer de beschikbaarheid via 03/645.45.47. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over koppeldansen, als ook het online contactformulier.

Koppeldansen Koppeldansen Koppeldansen

Facebook icon